Grand Hotel Colony

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 44.8 km (33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Colony Hotel ligger i Rom (i området Tor di Quinto), fem minuters bilfärd från Ponte Milvio och Roms Olympiastadion. Detta hotell ligger 2,7 km från Foro Italico och 2,9 km från Auditorium Parco della Musica.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 72 rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Huset erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Till rummens fördel räknas ett minikylskåp. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, aerobics och spa.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. Dieträtter, glutenfria måltider och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider