Travellers Pearl by Storytellers

Funchal, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Madeira (FNC): 16.8 km (18 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I affären kan mat köpas. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. En fullt utrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin är en del av standardutbudet. Härtill kommer en tvättmaskin, strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Ett de rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med kanotpaddling, katamaransegling, kajakpaddling, dykning och vandring.

Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider