Hotel San Moisè

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel San Moisè ligger i Venedig (i området Centrala Venedig), en fem minuters promenad från både Markusplatsen och La Fenice-operan. Detta hotell ligger 0,2 km från Rialto-bron och 5,1 km från Venedigs hamn.

Hotellet har 22 rum som lätt nås med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns en tidningskiosk. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Gästerna sover i en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). Badrummen har dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen finns bekväma solstolar. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

Det finns en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider