Ruzzini Palace Hotel

Venedig, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta historiska hotell ligger Venedig centrum, ungefär en km från stranden, på ett huvudstråk. Hotellets gäster finner en anslutning till kollektivtrafiken 200 m från boendet. Till flygplatsen Venezia - Marco Polo (VCE) är det ungefär 10 km. Avståndet till flygplatsen Venezia - Treviso (TSF) är ca. 30 km.

Detta historiska hotell byggdes år 1586. Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 28 rökfria rum och en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV-apparat, en DVD-spelare och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. Badrummen har dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På boendet har gästerna många möjligheter att vara aktiva, genom utbudet av sport- och friluftsaktiviteter, men självklart finns här också plats för ro och återhämtning. Här finns även möjligheten att varva ned med spa och massagebehandlingar.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider