Hotel Concordia

Venedig, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I en historiskt byggnad rest år 1700 återfinns detta cityhotell mitt i Venedig hjärta. Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik. Till flygplatsen Venezia - Marco Polo (VCE) är det 20 km. Flygplatsen Venezia - Treviso (TSF) ligger 45 km från boendet.

De 51 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett minikylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Boendet erbjuder rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Aktiv rekreation och härligt sunda bad väntar gästerna i badområdet. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, spa och massagebehandlingar.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En kontinental bufféfrukost är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider