Hotel Il Chiostro

Porto Valtravaglia, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C

Hotellbeskrivning

Vid vackra Lago Maggiore ligger detta gamla klostret. Den välbevarade byggnaden med anor tillbaks till 1298 med original källare från 1500-talet är fylld med historia, bland annat en målning av Perin Del Vaga finns att åskåda. Det finns fortfarande ett kapell på plats. I källaren ryms idag restaurangen som serverar frukost och middag där italienska specialiteter står på menyn.

Rummen är eleganta och väldekorerade så de passar perfekt i stil med arkitekturen på boende och med hotellets avkopplande atmosfär.

Parkering finns på plats för Euro 10.00 per dag men 200 meter bort från hotellet finns även gratis parkering . Hotellet ligger med perfekt läge i Intras "Gamla Stan" och promenadavstånd till Lago Maggiore.

Den lilla staden Intra, ligger på vackert läge vid Borromeiska viken och är en del av kommunen Verbania, tillsammans med Pallanza och andra mindre byar. Intra är en ljuvlig turistort som är trevlig att strosa runt i, med sina kaféer och sin rikedom av små butiker.

Den har sina rötter i medeltiden idag kommer många besökare för att njuta av den fascinerande historiska stadskärnan

Ta en promenad längs sjön och upplev den gamla hamnen, den gamla båtstationen samt den nya hamnen varifrån du kan ta båt till andra städer runt Lago Maggiore.

Staden verbania är väl värt ett besök. Hit reser många för att besöka de botaniska trädgårdarna. Du kan till exempel besöka Villa Tarantos botaniska trädgård eller kan du ta en kort båttur till Borromeiska öarna på sjön, som är berömda för sina trädgårdar. Bland dessa finns Isola Bellas botaniska trädgård, som upptar nästan hela ön, och de botaniska trädgårdarna på Isola Madre.

Förutom naturupplevelser får du inte missa Verbanias kulturella juveler och stadens historiska byggnader.

Så här bor du

Vackert beläget i Gamla Stan, Stora komfortabla rum med eget badrum. Fritt Wi-Fi. Luftkonditionering, uppvärmning, kassafack, sat-tv, telefon, Internet, hårtork och bad/dusch.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, gym, underhållning, konferensrum, Wi-Fi, parkering (mot avgift), begränsat antal, lekplats.

Tillval

Barnsäng förbokas, gratis. Husdjur mot avgift, € .

Annat

Turistskatt/miljöavgift betalas på plats.

Hiss.

Frinätter

Bo 5 dagar - betala för 4 i perioderna 16/3-9/5 2024 eller 3/10-1/11 2024. 5% rabatt på 0 veckor eller 8% rabatt på 1 vecka i perioden 2/6-20/9 2024. i perioderna 16/3-9/5 2024, 9/5-2/6 2024, 20/9-3/10 2024 eller 3/10-1/11 2024.

Ankomst

Incheckningstid: 14:00, utcheckningstid: 10:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider