Sentido Galomar

Caniço, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Madeira (FNC): 10.2 km (11 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • distance_city: 2500

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta hotell ligger direkt vid kusten med utsikt över sin egen privata vik. Även om det bara ligger 12 minuters bilresa från flygplatsen och 15 minuter från huvudstaden Funchal, är hotellet gynnsamt beläget bland grönska och området är i allmänhet lugnt. Det finns ett litet snabbköp precis intill hotellet samt kollektivtrafik.

Hotellet har 46 rökfria rum, som ligger på 3 våningar och kan nås med hiss. Den vänliga personalen i receptionen svarar gärna på alla frågor. Tjänster såsom bagageförvaring, värdeskåp och bankomat garanterar en bekväm vistelse. Trådlöst internet (utan extra kostnad) gör att gästerna kan hålla sig uppkopplade under semestern. Resedisken erbjuder hjälp med att boka utflykter. Rullstolsanpassade faciliteter finns tillgängliga. Vardagliga förnödenheter kan köpas i snabbköpet. På hotellets område finns en lekplats och en härlig trädgård. Ytterligare faciliteter inkluderar ett bibliotek. Parkeringsplatser finns tillgängliga för gäster som reser med bil (utan extra kostnad). Andra tjänster inkluderar transferservice, rumsservice, tvättservice, frisör och en myntdriven tvättstuga. En cykeluthyrning ger gästerna möjlighet att utforska det omgivande området på egen hand. Konferensrummet är tillgängligt för konferenser, föreläsningar och möten.

Rummen har ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Luftkonditionering och centralvärme säkerställer behagliga inomhustemperaturer. Du kan njuta av havsutsikten från en balkong eller terrass. Rummen har en dubbelsäng eller en king size-säng. Separata sovrum finns tillgängliga. Ett värdeskåp och ett skrivbord eller, mot en extra avgift, en minibar finns också. Gästerna kommer också att hitta en te- och kaffestation som ingår i standardfunktionerna. En telefon med direktanknytning, en TV med satellit-/kabelkanaler, en radio och WiFi (utan extra kostnad) tillhandahåller allt du behöver för en bekväm semester. Tofflor ingår. Badrummen är utrustade med dusch och badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns tillgängliga för dagligt bruk. Gästerna kan också boka rullstolsvänliga rum med rullstolsanpassade badrum.

Gästerna kan njuta av ett uppfriskande dopp i utomhuspoolen. En bubbelpool inbjuder gästerna att lugna sina muskler, och en snackbar vid poolen tar hand om alla hungriga magar. Solstolar och parasoller finns tillgängliga på solterrassen. Det breda utbudet av aktiviteter som erbjuds på hotellet säkerställer att det finns något nytt att göra varje dag, inklusive cykling/mountainbike, tennis, volleyboll, basket, golf, stavgång och ridning. Med vindsurfing, kitesurfing, kajakpaddling, snorkling, dykning och vattensport finns det mycket att välja på för fans av vattensporter. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av inomhussporter, inklusive gym, bordtennis, badminton, biljard, dart, squash, yoga, callisthenics, aerobics och handboll. Olika hälsoalternativ finns tillgängliga på hotellet, inklusive ett spa, en bastu, ett ångbad, ett hamam, en skönhetssalong, massagebehandlingar och ayurvedabehandlingar. En barnklubb och levande musik är också alternativ för underhållning.

Matfaciliteter inkluderar 3 restauranger, ett café, en bar och en pub. Cateringalternativen inkluderar bed and breakfast, halvpension och helpension. En generös frukostbuffé, lunch och en omfattande middagsbuffé erbjuder massor av läcker variation. Glutenfria måltider och vegetariska rätter kan tillagas på begäran. Hotellet erbjuder även snacks. Showen matlagning är en särskilt speciell attraktion. Hotellet erbjuder ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider