Urban Garden Hotel

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 47.4 km (40 mins)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

I Rom-området Ponte Mammolo ligger Urban Garden Hotel en kvarts bilfärd från både Spanska trappan och Forum Romanum. Detta hotell ligger 9,8 km från Colosseum och 10,4 km från Trevifontänen.

I detta hus har gästerna 50 rum att välja på. Här finns en reception. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även en telefon och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och solarium.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider