Londra Palace Venezia

Venedig, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i den 4-stjärniga kategorin ligger mitt i Venedig hjärta. Boendet är perfekt för dem som söker ett unikt boende i en autentisk atmosfär. Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik.

Cityhotellet byggdes år 1860. Hotellet som erbjuder 53 rum befinner sig i en byggnad med fem våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch, samt hårtork och badrockar. Boendet erbjuder rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider