Hotel Villa D'Amato

Palermo, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Palermo (PMO): 37.8 km (37 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger endast några få ögonblick från havet, i Palermo. Till stadskärnan Palermos är det ca. tre km. Här finns direkt anslutning till kollektivtrafiken och inom ett fåtal meter finns en rad barer, restauranger och affärer. Flygplatsen Palermo (PMO) ligger 35 km från boendet.

Hotellet som erbjuder 37 rökfria rum, sex juniorsviter och 20 dubbelrum befinner sig i en byggnad med tre våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummen har dusch, ett badkar och en bidé. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en kontinental bufféfrukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider