Acca Palace

Milano, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Linate Airport (LIN): 27.3 km (29 mins)
  • Flygplats Bergamo (BGY): 52.3 km (43 mins)
  • Flygplats Milano Malpensa (MXP): 46.9 km (40 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för såväl affärsresenärer som för familjer och ligger i Milano. Den närmsta flygplatsen är Mailand - Linate (LIN) som befinner sig 20 km från boendet. Flygplatsen Mailand - Malpensa (MXP) ligger ungefär 30 km bort.

I ett sex-våningshus, och i ett sju-plansannex finns sammanlagt 44 rum, fyra sviter, sex lägenheter, två enkelrum och 28 dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. I hotellet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (gratis). Cykelplatser kan förbokas. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat, projektor och fotokopiator tillgängligt.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en plattskärmstv, en radio, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik och aerobics.

På boendet finns en á la carte-restaurang, en frukostsal, ett café, en bar och en lobbybar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en kontinental bufféfrukost, lunch och middag. Glutenfria måltider och barnmenyer förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider