Hotel Nasco

Milano, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Linate Airport (LIN): 11.4 km (31 mins)
  • Flygplats Milano Malpensa (MXP): 46.1 km (36 mins)
  • Flygplats Bergamo (BGY): 56.7 km (46 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger på en huvudgata ungefär två km från Milano centrum. I området finns en rad barer, pubar och restauranger, såväl som möjligheten att handla mat. Till flygplatsen Mailand - Linate (LIN) är det ungefär sju km och till flygplatsen Mailand - Malpensa (MXP) 35 km.

De två juniorsviterna, de 14 enkelrummen och de 65 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på åtta våningsplan och nås lätt med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder 79 rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Solstolarna lockar till solbad. Ett wellnessområde med spa finns i huset.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och lunch. I hotellet serveras också dieträtter. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider