Monte Rei Golf & Country Club

Altura, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Avstånd strand: 8 km
  • Avstånd till centrum: 13 km
  • Flygplats Faro (FAO): 64.7 km (51 mins)
  • Pool: 2 st
  • Närmaste strand/bad: 8 km
  • Närmaste centrum: 13 km
  • Bar
  • Restaurang: 2

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Monte Rei Golf & Country Club är ett lyxigt hotell som ligger i ett naturskönt område precis vid en av Portugals bästa golfbanor, Monte Rei North Course. Här kan du njuta av en avkopplande semester med högklassig service och ett bra utbud av aktiviteter och faciliteter.

Hotellet har två inbjudande pooler och två barnpooler som är uppvärmda från november till februari. Varva ner i en solstol, ta sköna dopp, njut av de vackra omgivningarna och beställ något gott att dricka i poolbaren. Om du vill ha en dag på stranden ligger Praia da Fábrica cirka åtta kilometer bort.

Vill du pausa från golf och bad kan du träna i hotellets gym, spela tennis eller delta i en yogaklass. Hotellet erbjuder även möjlighet att hyra cykel om du blir nyfiken på att upptäcka omgivningarna. Önskar du hellre ta det lugnt kan du skämma bort dig själv med en välgörande massage eller ansiktsbehandling i hotellets fina spa.

På Monte Rei Golf & Country Club finns flera restauranger och barer som håller hög standard, däribland gourmetrestaurangen Vistas Monte Rei som har belönats med en stjärna i Guide Michelin. Luta dig tillbaka och smaka på vällagade rätter i en fantastisk miljö, där utsikten är lika lockande som köket.

Monte Rei Golf & Country Club passar dig som vill ha en lyxig och avslappnad semester i vackra omgivningar. Här kan du kombinera golf, spa, sol och bad med god mat och dryck. Hotellet erbjuder rymliga och snyggt inredda lägenheter, där du kan välja att bo i en modern lägenhet i Clubhouse Residence eller i ett parhus/villa med en mer traditionell, klassisk stil. Vill du se mer av Algarvekusten eller ta dig in till närmaste stad, Tavira, rekommenderas hyrbil.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider