Quinta Pedra dos Bicos

Albufeira, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Faro (FAO): 39.0 km (40 mins)
  • Outdoor Pool

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell är ett idealt boende för strandturister, sportiga och aktiva turister och familjer. Det ligger rofyllt placerat i Albufeira, i närheten av havet.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som en bankomat, ett lekrum, en barnvakt och en faxapparat. Inrättningen tillhandahåller en drickautomat. Boendet har även en rad affärer. Lägenhetshotellets gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Cyklar kan ställas i cykelförrådet.

I rummen finns ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Det går även att boka separata sovrum. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Satellit-TV och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För de gäster som vill aktivera sig än mer, erbjuds fiske. Med snorkling och vattenskidåkning, segling, dykning och parasailing får även vattensportentusiaster valuta för pengarna. Även dessa aktiviteter är belagda med en avgift. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds dart och bowling. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder lägenhetshotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider