Hotel Pantalon

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Venedig (VCE): 14.1 km (21 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Pantalon Hotel ligger i Venedig (i området Dorsoduro), ett stenkast från både The Scuola Grande di San Rocco och Ca' Foscari University of Venice. Detta hotell ligger 0,2 km från Piazzalle Roma och 0,2 km från Canal Grande.

För gästerna står hela 15 rum, singelrum och 14 dubbelrum, till förfogande. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, en kostnadspliktig roomservice, en faxapparat, en brandvarnare och en takterrass. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen hotellet, samt luftkonditionering och centralvärme. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett minikylskåp. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. En dusch, badkar och bidé tillhör badrummens interiör. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En kontinental bufféfrukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider