Hotel Azor

Ponta Delgada, Portugal Visa karta

7 nätter

Fler faciliteter & avstånd ▼

Distans

  • Avstånd till stad: 100m

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Modernt designhotell på första parkett i Ponta Delgada!
 
Hotel Azor ligger längs havs- och hamnavenyn i São Miguels huvudstad Ponta Delgada. Här erbjuds ett modernt och mycket bekvämt boende på ett utmärkt och omsorgsfullt inrett designhotell bara ett stenkast från marinan, segelbåtarna och de trevliga restaurangerna, barerna och terrasserveringarna i anslutning till hamnen.

De välutrustade och fräscha dubbelrummen har alla balkong med havsutsikt, liksom de rymliga familjerummen bestående av två rum med dörr mellan.  Inredningsdetaljer och utrustningsnivå vittnar om ett förstaklasshotell av modernt snitt.

På Hotel Azor erbjuds även trivsamma gemensamma hotellmiljöer med bl.a. en välkomnande receptionslobby, utmärkt restaurang samt en mycket trevlig s.k. lobbymarket som närmast för tankarna till en saluhall i miniatyr där du t.ex. kan njuta av ett glas vin, lite ost eller kanske en glass?

Utsikten över marinan, segelbåtshamnen och havet gör sig ständigt påmind och uppe på hotellets tak finns bl.a. en solterrass, trivsam bar och en uppvärmd panoramapool med utsikt över Ponta Delgadas vackra omgivningar. Nya Hotel Azor är helt enkelt en utmärkt utgångspunkt och bas för upptäckandet av ön São Miguel.

Visa karta

Karta