Hotel Torino

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Torino ligger i hjärtat av Venedig, en knapp tio minuters promenad från både Markusplatsen och Santa Maria del Giglio. Detta hotell ligger 0,3 km från Rialto-bron och 5 km från Venedigs hamn.

I ett tre-våningshus, och i två annex finns sammanlagt 17 rökfria rum, två juniorsviter, tre enkelrum och 10 dubbelrum. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Komplexet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, rumservice och tvättservice. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Som standard i flesta rummens inräknas en terrass, vilket innebär ytterligare komfort. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Ett de rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum. Anläggningen erbjuder familjerum och rökrum.

Komplexets erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och kanotpaddling. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en frukostsal och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Här erbjuds en kontinental frukost som garanterar en riktigt bra start på dagen. I hotellet serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider