FlyOn Hotel & Conference Center

Bologna, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Bologna (BLQ): 2.5 km (6 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det här flygplatshotellet bjuder den perfekta förbindelsen, en km från flygplatsen Bologna (BLQ) och ligger ca. fem km från de populära sevärdheterna i Bolognas centrum.

De 243 rummen, de fyra juniorsviterna, de tre sviterna och de 234 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sju våningar och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Hotellet erbjuder handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat, projektor och fotokopiator tillgängligt.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med golf, surfing, gym, aerobics och spa. Som ytterligare underhållning finns en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. För gästerna finns en rökfri restaurang med klimatanläggning till hands. Även barnstolar och en separat rökavdelning står till förfogande. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan à la carte och meny och middagen serveras som meny. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider