Hotel Regina Palace

Porto Valtravaglia, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Milano Malpensa (MXP): 51.2 km (50 mins)

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

  • Hotel Regina Palace har perfekt läge med utsikt över Lago Maggiores stränder och Borromeiska öarna samtidigt som Stresa´s mysiga centrum ligger runt hörnet. I hotellets vackra park ligger ett härligt poolområde samt Le Grill, en enklare restaurang som passar bra för en lunch i solen.*

Hotellet ligger i en storslagen vacker byggnad med utmärkta faciliteter och en berömd restaurang. Med dess höga tak, kristallkronor och den imponerande eleganta trappan i entrén förstår man att den under sin långa historia stått värd för kungliga gäster.

Tvärs över gatan från hotellet ligger sjön och stranden. Till Stresa centrum har du en kort promenad på ca 300 meter. Den avskilda poolen i hotellets park har en avkopplande solterrass. Rummen är inredda i elegant italiensk stil, och många av dem har fantastisk utsikt över sjön och de Borromeiska öarna. De har alla moderna bekvämligheter, som satellit-TV, telefon, hårtork, värdeskåp, minibar och A/C.

Förutom utomhuspoolen har hotellet även ett vackert spa med en grottliknande inomhuspool och massor av andra faciliteter.

Hotellet har tre restauranger att välja bland. Liberty, den största restaurangen i slottslika lokaler där den inbjudande terrassen mot sjön öppnas upp under varma dagar. Restaurang Charleston, hotellets stolthet och en berömd restaurang där kockarna lägger extra kärlek på de exklusiva lokala rätterna. Även här kan maten njutas ute på terrassen när vädret tillåter. I den vackra parken och nära poolen ligger restaurangen Le Grill, den idealiska platsen för lite snacks vid poolen eller en lättare lunch bland alla färgglada blommor.

Området runt Lago Maggiore ger möjlighet till en aktiv semester. Hotellets personal hjälper gärna till med tips och bokning. Du kan bland annat gå på vinprovning i Stresa, ta en båttur ut till de populära öarna mitt i Lago Maggiore eller varför inte ta en utflykt till Milano över en dag. Tåg går direkt från Stresa och tar bara en timma.

Läge

Med utsikt över Lago Maggiore i den mysiga staden Stresa,

Så här bor du

Luftkonditionering, kassafack, sat-tv, telefon, Internet, minibar, hårtork, bad/dusch och wc.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, inomhus-/utomhuspool, öppna maj- september, solstolar, gym (mot avgift), bastu, spa, tennis, bar, Wi-Fi, parkering.

Tillval

Barnsäng gratis. Husdjur mot avgift, € .

Annat

Turistskatt/miljöavgift betalas på plats.

7 våningar, hiss.

Ankomst

Incheckningstid: 15:00, utcheckningstid: 11:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider