Hotel Archimede by Raeli Hotels

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 32.6 km (44 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Rom-området Centrala Rom ligger Raeli Hotel Archimede, en kvarts promenad från Teatro dell'Opera di Roma och Basilica di Santa Maria Maggiore. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,2 km från Mercati di Traiano (Traianos marknad) och 2,6 km från Forum Romanum.

I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, tvättservice och en tvättautomat. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Här finns även en telefon, en TV-apparat, en väckarklocka och wifi (gratis). En dusch, badkar och bidé tillhör badrummens interiör. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Ett wellnessområde med spa finns på boendet.

Huset förfogar över en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider