Pestana Bahía Praia Nature & Beach Resort

Vila Franca do Campo, Portugal

Visa karta

Distans

  • Avstånd till strand: 50m
  • Avstånd till stad: 20km

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Beklagar, inga tillgängliga erbjudanden hittades

Vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen. Vänligen försök med ett annat datum, avreseort eller ändrad reslängd.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

 Pestana Bahia Praia Nature & Beach Resort ligger naturskönt beläget vid en av São Miguels absolut bästa sandstränder Água d´Alto, ca 20 vackra kustkilometer öster om Ponta Delgada. São Miguel kallas av portugiserna för Ilha Verde, Den Gröna Ön, vilket är lätt att förstå vid en studie av omgivningarna runt Pestana Bahia Praia. Här visar naturen hela sitt yppiga överflöd med förföriskt skiftande landskap och frodig, frisk och fräsch grönska. 

Hotellet erbjuder ett bekvämt boende i luftkonditionerade och välutrustade dubbelrum eller juniorsviter med balkong. På hotellets poolområde med utsikt över stranden och havet finns bl.a. stor lagunformad pool med barnpoolsavdelning, solsängar och pool-/snackbar. Halvpension rekommenderas varmt och efter den fina middagsbufféen blir baren den naturliga samlingspunkten för utbyte av dagens naturupplevelser. En stillsam kvällspromenad längs den långa sandstranden är ett annat ypperligt sätt att smälta den goda maten på. I hotellets spaavdelning finns ett litet gym och bastu. Hotellet har två tennisbanor och till Furnas fina golfbana är det endast 15 km. Lokalbussen till bl.a. Vila Franca do Campo och huvudstaden Ponta Delgada stannar strax utanför hotellområdet. Det i det närmaste oslagbara strandläget och Pestana Bahia Praia fina hotellfaciliteter öppnar alla möjligheter till att kombinera utflykterna och det intressanta utforskandet av den botaniska trädgårdsön São Miguel med en mer traditionell sol- och badsemester.

Visa karta Se pris & boka

Karta