Hotel Vale do Navio

São Miguel, Portugal Visa karta

7 nätter

More about facilities ▼

Distans

  • Avstånd till stad: Ponta Delgada 13 km

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning


Hotel Vale do Navio är ett av öns modernaste hotell, byggt så sent som 2009. Läget är bra i naturskön miljö, i utkanten av den lilla byn Capelas och på gångavstånd till ortens fina havsbad. Här bor du ”på landet” i ett område med relativt få turister, men med kort pendlingsavstånd (13 km) in till öns huvudstad Ponta Delgada.

Hotellet har mycket modern inredning i både lobby och rum. Det fina poolområdet omges av blomstrande grönska och delas med lägenhetshotellet Acorsonho som drivs av samma ägare. På hotellet finner du även ett välutrustat och mycket fräscht gym, inomhuspool, jaccuzzi och bastu. Möjlighet finns att köpa olika Spa-behandlingar, bl.a. massage. I trädgården finns en minigolfbana och lekplats.

Hotel Vale do Navios restaurang håller hög klass och vi kan varmt rekommendera dig att boka halvpension – då ingår både frukost- och middagsbuffé.

I byn Capelas finns några restauranger samt matbutik. För större nöjes- och shoppingutbud tar du dig till Ponta Delgada på ca 20 minuter med buss eller taxi. Du har också nära till golfbanan Batalha som ligger ca 6 km från hotellet.

Visa karta

Karta