Hotel Villa Bianca Resort

Taormina, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Catania (CTA): 64.7 km (54 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Mazzaro. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger mindre än 50 meter från sandstranden. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik.

Gästerna kan bo i ett fyra-våningshus eller i ett tre-plansannex. Anläggningen har två enkelrum och 84 dubbelrum. Vid in- och ut-checkning står flerspråkig personal till förfogande för gästerna dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett kylskåp. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder familjerum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Gäster kan aktivera sig med tennis.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Varje morgon tillbereds en härlig frukostbuffé. Senare under dagen, till lunch, finns möjligheten att beställa från meny. I hotellet serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider