Residenza d'Epoca San Cassiano

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • Bar
  • Flygplats Venedig (VCE): 14.1 km (21 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för gäster som förstår hur den speciella ambiensen bevaras och befinner sig i Venedig. De närmsta flygplatserna är Venezia - Marco Polo (VCE) och Venezia - Treviso (TSF).

I ett tre-våningshus, och i ett tre-plansannex finns sammanlagt 36 rum, fyra juniorsviter, två sviter, fyra enkelrum och 24 dubbelrum. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans och en kostnadspliktig roomservice. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med spa finns i huset. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider