Demo Design Emotion

Rimini, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bologna (BLQ): 121 km (1 hour 23 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Demo Hotel Design Emotion ligger i Rimini (i området San Giuliano a Mare), en tio minuters bilfärd från både Fiera di Rimini och Rimini Marina. Detta värdshus ligger 1,2 km från Rimini-stranden och 6,1 km från Italien i miniatyr.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, ett TV-rum, en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice, ett konferensrum, en tvättautomat och en brandvarnare. Inrättningen tillhandahåller en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns balkong. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummens utrustning omfattar ett kassaskåp och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning.

Det finns en bar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider