Hotel Tiziano

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Venedig (VCE): 15.3 km (24 mins)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I en historiskt byggnad rest år 1400 återfinns detta cityhotell i Venedig. De närmsta flygplatserna är Venezia - Marco Polo (VCE) och Venezia - Treviso (TSF).

Boendet har 14 rum och 11 dubbelrum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Hotellet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett kylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Dörrarna till en frukostsal och en bar står vidöppna för gästerna. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider