Hotel Corte dei Greci

Venedig, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för familjer, i Venedig centrum, ungefär två km från sandstranden. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik. Den närmsta flygplatsen är Venezia - Marco Polo (VCE) och ligger fem km bort och flygplatsen Venezia - Treviso (TSF) ligger 30 km från boendet.

Detta cityhotell byggdes år 1600. De 16 rökfria rummen, de två juniorsviterna, singelrummen och de 13 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på två våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I hotellet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med golf och ridning.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Dieträtter och glutenfria måltider förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider