Hotel Saturnia & International

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Charmhotellet ligger i Venedig. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär två km från stranden. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken. Till flygplatsen Venezia - Marco Polo (VCE) är det ungefär 12 km. Avståndet till flygplatsen Venezia - Treviso (TSF) är ca. 30 km.

Charmhotellet uppfördes 1908. Hotellet som erbjuder fem sviter, 11 enkelrum och 73 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fyra våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja boendet faciliteter, inklusive trädgården. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med golf. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam och solarium.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan à la carte och meny och middagen serveras som à la carte. Vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider