Il Giardino Del Barocco

Catania, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Catania (CTA): 89.8 km (1 hour 2 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Il Giardino del Barocco ligger i hjärtat av Noto, ett stenkast från Madonna del Carmine-kyrkan och en 3 minuters promenad från Teatro Comunale Vittorio Emanuele. Detta townhouse ligger 22,2 km från Fontane Bianche strand och 0,5 km från Kristi födelsemuseet.

Åtta rum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. Till inrättningen hör bagageförvaring. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Gästerna sover i en dubbelsäng. På rummet finns det en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch. Även hårtork står till förfogande. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

Det finns en restaurang. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider