Gudomliga Grekland 

Gudomliga Grekland 

Publicerad: 2024-02-01 - Uppdaterad: 2024-02-01

– där dagdrömmar blir till verklighet

Det är extra skönt att dagdrömma om grekiska öar vid den här tiden på året. Drömmar om salta hav, vita hus och ett hjärtligt Kalimera när man slår sig ner på en lokal taverna – och om att inte behöva packa väskan med annat än shorts och flipflops. 

I sommar går det direktflyg till flera av de finaste öarna i Grekland.
Vilken av dem väljer du?

Sök efter billiga paketresor till Grekland

Ja! Vi elsker Hellas.
Ja! Vi elsker Hellas.

De stora grekiska öarna

– för familjen, släkten eller kompisgänget

Ska du resa med familjen eller ett annat stort gäng? Då är det smart att bo någonstans där livet är enkelt, och allt är lättillgängligt. Det finns flera sådana resmål på Kreta; som RethymnonPlataniasAgia Marina eller några av de mindre orterna längs kusten. 

Rhodos är ett annat grekiskt resmål som garanterat uppskattas av så väl gammal som ung. Allra bäst blir semestern om du väljer ett hotell som både ligger nära stranden och har pool.

De bästa priserna på resor till Kreta och Rhodos

Milos er bare en av mange svært vakre små, greske øyer
Milos er bare en av mange svært vakre små, greske øyer

Små grekiska öar

– det finns mer än 200 av dem

Det kan med andra ord löna sig att sortera lite. Att välja en ö dit det går direktflyg kan vara en bra början. Då kommer du snabbt igång med det enkla, grekiska ölivet. För hur mycket behöver man egentligen när solen skiner från morgon till kväll, och Medelhavet är lagom varmt? En grekisk sallad och en iskall frappé – och kanske ett glas lokalt vin när solen går ner?

I sommar går det direktflyg till SantoriniKorfuSkiathosKosSamos och Karphatos. För att nämna några av Greklands idylliska öar!

De bästa priserna på resor till små, grekiska öar

Populære Parga ligger på fastlandet, likevel er følelsen den samme...
Populære Parga ligger på fastlandet, likevel er følelsen den samme…

Greklands fastland

– med en touch av öliv

Den vackra, lilla semesterorten Parga är det närmaste du kommer en grekisk ö – utan att lämna fastlandet. Eller varför inte utforska det innehållsrika resmålet Halkidiki, där du kan välja och vraka mellan fina fina stränder på någon av de tre halvöarna som sträcker ut sig i Egeiska havet.

De bästa priserna på resor till Parga-området og Halkidiki