Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Borneo

Topp » Malaysia » Borneo

Borneo

Exotisk regnskog och paradisstränder


På Borneos Nordvästra sida i provinsen Sabah finner man en vacker orörd natur, fantastiska stränder med vit sand och ett kristallklart vatten. I Sabah området finns en av världens största sammanhängande regnskog.
Här i denna exotiska miljö är det lugnt och stilla, men om man söker äventyr, så är Borneo en bra utgångspunkt. Det finns många olika aktiviteter att välja mellan på Borneo - Sabah, djungeltrekking, forsränning, dykning, snorkling, golf, och flera olika typer av vandringar. Många av utflykterna är mellan 1-4 dagar, och det finns flera bra lokala arrangörer. Här på Borneo håller de flesta hotell mycket hög standard och erbjuder en fantastisk service, du behöver inte resa dig ur solstolen en enda gång om du inte själv vill.

Huvudstaden i provinsen Sabah är Kota Kinabalu, en liten storstad, med en lugn och behaglig stämning. Här kör inte bilarna lika fort och människorna går inte lika snabbt, och det är lätt att komma in i samma tempo.

Från Kota Kinabalu är det lätt att ta sig runt till andra delar av Borneo med inrikesflyget, och det går även flera dagliga turer till Kuala Lumpur.

Engelsk introduksjon video