Native Edinburgh

Edinburgh, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Edinburgh (EDI): 12.2 km (25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Native Edinburgh ligger i Edinburgh (i området Edinburgh City Centre), en fem minuters promenad från både Princes Street och George Street. Detta lägenhetshotell med exklusiv profil ligger 1,1 km från Grassmarket och 1,7 km från Edinburgh Castle.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I hotellet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja lägenhetshotellets faciliteter, inklusive trädgården. I hotellet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice och en tvättautomat. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns tillika en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Lägenhetshotellets erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och gymnastik.

Det finns ett café.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider