Hotel Cordial Mogán Playa

Puerto de Mogan, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 300 m

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cordial Mogan Playa är ett mycket omtyckt hotell i Puerto de Mogan på södra Gran Canaria. Här bor du på ett vackert hotellområde omgiven av exotiska växter, planteringar och vackra utsmyckningar. Förstklassigt boende och suverän mat – en av hotellets restauranger har belönats med en Michelinstjärna. Ortens pittoreska hamn och fina strand ligger dessutom på promenadavstånd.

Poolområdet på Cordial Mogan Playa ligger inbäddat i den lummiga trädgården och består av två uppvärmda pooler och separat barnpool. Längs med poolerna står solstolar och parasoller uppradade. Varför inte slå dig ner och hitta semesterlugnet? Beställ in en svalkande drink från poolbaren eller ta ett uppfriskande dopp i poolen. Föredrar du att röra på dig finns flera aktiviteter, så som bowling, tennis, cykeluthyrning och spelrum (mot avgift). Rundturer på området arrangeras där du får lära dig mer om växterna och naturen. Du kan också delta i vattengymnastik och yoga. Dagtid anordnar hotellets personal en internationell barnklubb (4-12 år) och kvällstid bjuder man på underhållning. Vuxna gäster har möjlighet att besöka hotellets spa (mot avgift) med bland annat inomhuspool, bubbelpool, bastu/hamam och behandlingar mot tillägg.

Hotellet har en bufférestaurang som serverar frukost och middag, samt à la carte-restaurangen Los Guayres, utsedd till Kanarieöarnas bästa restaurang och tilldelad en stjärna i Guide Michelin 2022. Flera barer finns på området. Bordsreservation krävs till á la carte-restaurangen som håller öppet flera dagar i veckan. Vårdad klädsel till middagen. När du bokar din resa med oss ingår en härlig frukostbuffé, och du kan också boka till halvpension (frukost & middagsbuffé) som tillval. Måltiderna serveras då i hotellets bufférestaurang.

De 487 rummen på Cordial Mogan Playa är utspridda över nio byggnader på upp till fem våningar som byggdes 2004. Stora delar av hotellets gemensamma utrymmen renoverades 2020. Rummen är klassiskt inredda i varma färger, samtliga med luftkonditionering och wifi. Hos oss kan du välja mellan dubbel-/tvåbäddsrum och juniorsviter.

  • Tvåbäddsrum med balkong eller terrass för 1–3 personer, varav 1 barn. Två enkelsängar med extrasäng i bäddsoffa eller i hopfällbar säng. Poolutsikt finns som tillval.

  • Juniorsvit med balkong eller terrass för 2–3 personer, varav 1 barn. Två enkelsängar med extrasäng i bäddsoffa eller i hopfällbar säng. Hiss finns ej i tvåvåningsbyggnaden med juniorsviterna.

I närheten av Cordial Mogan Playa finns ett mindre köpcentrum, annars ligger Puerto de Mogans pittoreska hamn och strand på promenadavstånd. Här finns restauranger och barer, stranden ligger i en liten badvik skyddad av en pir.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider