Hotel Epidamn Boutique & Spa

Durres, Albanien Flagga - Albanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Tirana (TIA): 31.6 km (33 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Durres. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär fem km från stranden.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I huset finns en rad affärer, samt en mataffär. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en queensize-säng eller en kingsize-säng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum.

En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med dykning, spa, en hamam och massagebehandlingar. Att även ett underhållningsprogram, livemusik, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider