Academia of Athens, Autograph Collection

Aten, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Athen (ATH): 34.8 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Academias Hotel, Autograph Collection placerar dig mitt i Aten, med tio minuters promenadväg till Greklands parlament och Syntagmas torg. Detta hotell med 5 ligger 1,3 km från Zeus tempel och 1,5 km från Panathinaikostadion.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett bibliotek, transferservice, ett businesscenter, en tvättautomat och en rökruta. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad.

Ett skrivbord och en minibar erbjuds mot en extra kostnad. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Som del av hotellets utbud och rummen faciliteter finns även en telefon, en plattskärmstv med satellit- och kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

Inomhusanläggningen är väl anpassad för såväl aktiv rekreation som regelbunden vattenträning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, spa, en bastu, skönhetssalong och massagebehandlingar.

Den gastronomiska avdelningen består av de två restaurangerna och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider