Ushuaia Ibiza Beach Hotel

Playa d´en Bossa, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 1 m
  • Flygplats Ibiza (IBZ): 4.2 km (8 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Ushuaia Ibiza Beach Hotel - Adults Only - Entrance to Ushuaia Club Included ligger i Sant Josep de sa Talaia på stranden, en 1 minuters bilfärd från Playa d'en Bossa och 7 minuter från Ibizas hamn. Detta hotell med lyxprofil ligger 9,3 km från Playa de Talamanca och 31,6 km från Ses Illetes strand.

Komplexet har 288 rökfria rum och 39 sviter som lätt nås med hissar. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör bagageförvaring och en bankomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, rumservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

Från balkongen eller den privata terrassen i flesta rummens kan gästerna slappna av och avnjuta havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en plattskärmstv, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns ett badkar och ett bubbelbadkar, samt en sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökrum.

Poolanläggningen, med pooler både inomhus och utomhus, erbjuder härliga badupplevelser. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen står bekväma solstolar och parasoll som skuggar skönt, redo för njutning. För den som har lust att aktivera sig erbjuds fiske och ridning. Med aktiviteter som draksurfning, trampbåtåkning, kanotpaddling, katamaransegling, kajakpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och yoga. I komplexet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och aromaterapi. Hotellet har flera underhållningserbjudanden, däribland livemusik, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns fyra restauranger, en bar och en pub. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider