Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island

Ras al Khaimah, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • barnklubb
  • Flygplats Dubai (DXB): 80.0 km (1 hour 9 mins)
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 204 km (2 hours 10 mins)

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Ras Al Khaimah hittar du Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island en tio minuters bilfärd från Saqr Park och Al Hamras shoppingcenter. Detta hotell med exklusiv profil ligger 10,3 km från Al Hamra Golf Club och 14,2 km från Al Hamra marina och yachtklubb.

I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesteranläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch samt hårtork och badrockar till gästerna. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. Poolbaren erbjuder uppfriskande drycker och snacks medan vattenrutschkanan får alla äventyrliga vattenkatter på gott humör. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och fiske. Med aktiviteter som vindsurfing, jetskiåkning, trampbåtåkning, kanotpaddling, kajakpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, biljard, dart och yoga på boendet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På semesterorten finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad och massagebehandlingar. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension, helpension och all-inclusive. Här serveras frukost, lunch och middag. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider