SOUL Athens Hotel

Aten, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Athen (ATH): 42.2 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

PLAY Theatrou Athens placerar dig mitt i Aten, ett stenkast från Atens marknad och bara tio minuters promenad från Monastiraki loppmarknad. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,3 km från Atens nationalarkeologiska museum och 2,3 km från Agora.

Boendet har en hiss och en reception. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice och tvättservice. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och massagebehandlingar.

Det finns en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider