Barceló la Nucía Hills

Costa Blanca, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 7 km
  • Flygplats Alicante (ALC): 59.6 km (45 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Barcelo La Nucía Hills ligger i La Nucia, en tio minuters bilfärd från både Terra Natura och Terra Mítica. Detta hotell med lyxprofil ligger 7,6 km från Playa de Levante och 5,6 km från Playa de Poniente.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. I affären kan mat köpas. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja hotellet faciliteter, inklusive trädgården. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns ett kök och badrum. Även centralvärme är installerat. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. I kokvrån finns en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en telefon, satellit-TV och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt en sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Poolområdet med inomhus- och utomhusbassänger är en perfekt plats för att slappna av och för att samla nya krafter. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Huset erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf, puttinggreen, fiske och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, squash, gymnastik och aerobic på hotellet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och solarium.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter och barnmenyer. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider