A22 Hotel

Riga, Lettland Flagga - Lettland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • gym
  • Flygplats Riga (RIX): 10.5 km (18 mins)

Hotellbeskrivning

A22 Hotel är platsen att vara - det förkroppsligar ett exceptionellt boende. Med det menar vi inte flashig prakt och extravagant inredning; A22-filosofin handlar om att vara äkta i varje detalj. Och det här är en sak vi kan svära vid - de enda förhållandena som är viktiga är äkta.

A22 Hotel ligger i Rigas ambassadområde, på den lilla, intima Vašingtona laukums ("Washington Square"), och gränsar till Viestura dārzs, en frodig stadspark. Ta bara ett steg utanför hotellet så kommer du omedelbart att omges av en av 1800-talets mest extraordinära arkitektoniska rörelse - jugendstil. Rigas ambassaddistrikt (lokalt känt som "det tysta centrumet") är en trevlig promenad eller en kort taxitur från stadens största shoppinggator och Art Nouveau, samt från Rigas gamla stad.

Restaurang John är en plats där en utsökt atmosfär i kombination med haute cuisine skapar en perfekt scen för en romantisk kväll, intellektuell diskussion eller en enkel men mysig middag med de nära. Dess eleganta och intima sittmöte för totalt 30 gäster inspirerar dig att varva ner och koppla av. Andra faciliteter inkluderar gym, bastu, mötesrum och parkering.

A22 har 20 rum, alla med sin egen unika karaktär, djärva inredning, bekväm layout och högkvalitativ modern inredning. Varje rum har ett toppmodernt ljudsystem, så att du kan införa utrymmet med din egen personliga atmosfär. Superior-rum, 18-25 kvm, Deluxe-rum, 26-30 kvm, svit, 31-35 kvm, svit med ett sovrum, 31-62 kvm.

Adress: Ausekla street 22, Riga, LV-1010, Lettland

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider