Blue Sky Apartments

Rethymnon, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 80.3 km (1 hour 10 mins)
  • Flygplats Kreta Chania (CHQ): 73.6 km (1 hour 15 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Blue Sky Apartments ligger i Rethymno på stranden, ett stenkast från Blue Beach och Town Beach. Denna lägenhet vid stranden ligger 1,6 km från St. Anthony Gorge och 1,7 km från Paleontological Museum.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, rumservice och en faxapparat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Kokvrån i rummet är utrustad med en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. I utomhusanläggningen kan gästerna finna svalka. Förutom detta finns ett badområde för barn. På terrassen finns bekväma solstolar. Ett wellnessområde med spa finns i huset.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider