Gregory's

Nidri, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Air conditioning (rooms)
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Laundry Service
  • Outdoor Parking
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room

Hotellbeskrivning

Välkommen till charmiga Gregory's i Nidri på Lefkas - där ägaren Verykios Grigorios och hans familj kommer att ta hand om dig och bjuda på grekisk gästfrihet på bästa sätt. Här bor du med ett perfekt läge och kan njuta av den familjära atmosfären och de pittoreska omgivningarna.

Om hotellet

Hotell Gregory’s, som är ett av våra Apollo Mondo Local-hotell, har ett perfekt läge direkt på sandstranden i Nidri och här finns solstolar och parasoller mot avgift. Strandhanddukar finns på hotellet mot en avgift. Till den charmiga hamnen, där fisk- och skaldjursrestauranger och mysiga tavernor ligger på rad är det bara en kort promenad.

Njut av god mat

Restaurang AMMOS som till dagens alla måltider erbjuder det bästa från det grekiska köket ligger direkt på stranden. Här använder kockarna lokala råvaror och produkter, som till exempel olivolja, oliver, honung, salami, linser, oregano och te från bergen i sin matlagning. Vid stranden finns även en bar där du kan ta något svalkande att dricka.

Övrigt om hotellet

Wifi ingår över hela hotellet. Parkering mot avgift. Hotellet saknar reception, men behöver du hjälp eller har frågor kan du kontakta personalen på restaurangen Ammos så hjälpr de dig.

Hotellet består av två byggnader som byggdes 1989 respektive 1994. En byggnad har en våning och en byggnad har två våningar - utan hiss. Gregory's består av två byggnader och genomgår till sommaren 2023 en lättare renovering.

Upptäck omgivningarna

Hotellets läge är optimalt för att upptäcka Nidri och resten av Lefkas. Kanske hyra en bil för en dag eller följa med på en av Apollos utflykter? Det är även populärt att hyra båt och ta sig till stränder och vikar som bara kan nås med båt. I närheten av hotellet finns ett stort utbud av restauranger, affärer och barer. I och omkring Nidri finns flera små stränder med rundslipad småsten och sand.

Läs mer om våra Apollo Mondo Local-hotell.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider