Rixos Premium Magawish Suites And Villas

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 8.4 km (16 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Denna semesterby ligger ungefär 12 km från Hurghada centrum. Till den närmsta flygplatsen Hurghada (HRG) är det sju km.

Semesterorten byggdes helt nyligen – år 2021. Anläggningen som är utrustad med en hiss förfogar över 410 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Komplexets erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesterorten tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär och en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. Anläggningen har en härlig trädgård med lekplats. I komplexets finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en hotelldoktor och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de fem konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta boendena kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en plattskärmstv och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

I de 30 utomhuspoolerna finns svalka. Därutöver finns det två barnbassänger. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning (gratis) och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. På boendet erbjuds ett rikt program av idrottsaktiviteter som tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket och bågskytte samt ridning (mot en extra kostnad). Ett flertal vattensporter som vattenskidåkning, vindsurfing, draksurfning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, kajakpaddling, snorkling, vattenaerobic och vattengymnastik och dykning erbjuds mot en extra avgift. Komplexet erbjuder gym, bordtennis, badminton, dart, squash, yoga, gymnastik, aerobics och pilates. Anläggningen förfogar över en wellnessavdelning med en bastu, ett ångbad och en hamam. Mot en kostnad erbjuds även ett spa, en skönhetssalong och massagebehandlingar. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco, livemusik, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en matsal, ett café, en bar och en lobbybar. I de sex rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Semesterorten erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension, all-inclusive och all-inclusive-specialerbjudande. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. För gästerna ingår både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider