Det Hanseatiske Hotel

Bergen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bergen (BGO): 19.6 km (24 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Bar
  • distance_city: 650

Hotellbeskrivning

Det Hanseatiske Hotel ligger centralt i Bergen, ett stenkast från Bryggen hamnområde och en 3 minuters promenad från Bryggen. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,2 km från Hurtigrutens terminal och 0,2 km från Fisketorget.

På detta boende finns 16 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Till hotellets serviceutbud räknas rumservice. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Här finns även en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Boendet erbjuder rökfria rum.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även barnmenyer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider