Reverence Boutique Hotel

Varna, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Varna (VAR): 9.1 km (16 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Reverence Hotel ligger i Varna (i området Varnas centrum), en fem minuters promenad från både Varna City Art Gallery och Artin. Detta hotell ligger 0,5 km från Varna Centre for Contemporary Art och 0,5 km från Sea Garden.

Det här boendet har en hiss och en reception. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Filmintresserade hittar säkerligen någonting av intresse i biografernas program. Boendet har även en rad affärer. I hotellet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, fiske och ridning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds bowling och aerobic. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, massagebehandlingar och solarium. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider