Hotel Merkur

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Prag (PRG): 16.0 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i Prag hjärta, med alla de populära tursitmålen, direkt vid dörren. Direkt utanför dörren finns både restauranger och förbindelse till kollektivtrafiken.

Hotellet som erbjuder 48 rum befinner sig i en byggnad med fyra våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Till rummens fördel räknas ett kylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (avgiftsbelagt) innebär optimal komfort. Dessutom kan gästerna utnyttja slutrengöringen. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

Hotellet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. Solstolarna lockar till solbad. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, tennis och gym.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Varje morgon tillbereds en härlig frukostbuffé. Senare under dagen, till lunch och middag, finns möjligheten att beställa från meny. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider