Adria Hotel

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Prag (PRG): 18.1 km (32 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i Prag hjärta, med alla de populära tursitmålen, direkt vid dörren. Boendet är perfekt för miljömedvetna. I den direkta närheten finns en rad nattklubbar, barer, affärer och restauranger. Flygplatsen Prag (PRG) ligger 18 km från boendet.

Cityhotellet byggdes år 1912. Hotellet som erbjuder 89 rökfria rum befinner sig i en byggnad med sex våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, transferservice, rumservice och tvättservice.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (avgiftsbelagt) innebär att njutning står på schemat. En dusch och badkar tillhör badrummens interiör. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I huset har gästerna många möjligheter att vara aktiva, genom utbudet av sport- och friluftsaktiviteter, men självklart finns här också plats för ro och återhämtning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och spa.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension, helpension och all-inclusive. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Vid lunch- och middag står valet mellan buffé, a la carte och meny. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider