ibis Styles Bangkok Silom Hotel

Bangkok, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bangkok (BKK): 34.5 km (36 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Ibis Styles Bangkok Silom ligger i Bangkok (i området Centrum), fem minuters bilfärd från Lumphinis park och CentralWorld Shopping Complex. Detta hotell ligger 2,4 km från MBK Center och 3,3 km från Siam Paragon Mall.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Gästerna kan förvara sina värdesaker i säkerhetsboxen. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Balkong är en del av de flesta rummens standard och innebär avslappning på hög nivå. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen finns bekväma solstolar. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och aerobics. Att även livemusik, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider