Hotell Mirjam - Makarska

Makarska, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 100 m
  • Avstånd till centrum: 2 km
  • Flygplats Split (SPU): 95.8 km (1 hour 14 mins)
  • Avstånd till centrum: 1500 m
  • Bar
  • Hiss
  • Internet: Wi-fi
  • Luftkonditionering
  • Minimarket: 100 m
  • Närmaste strand/bad: 100 m
  • Pool
  • Restaurang
  • Säkerhetsbox

Hotellbeskrivning

Havsnära hotell med fantastisk takpool

Välkommen till Hotell Mirjam, en oas mellan Adriatiska havet och bergskedjan Biokovo. Det moderna hotellet lockar med sitt strandnära läge, enastående service och underbara takterrass. Börja dagen på bästa sätt med en imponerade frukostbuffé som hyllats av tidigare gäster. Packa därefter ner badkläderna och spendera några timmar vid havet innan du avslutar dagen med ett dopp i poolen och en välsmakande cocktail i handen. Här, omgiven av en förtrollande utsikt över berg och hav, kommer du verkligen kunna njuta av semestern.

Om du längtar efter en extra dos av avkoppling under din resa finns det trevliga wellness-centret till ditt förfogande. Här kan du unna dig lyxiga spa-behandlingar och massager, njuta av en bubblande jacuzzi och en värmande bastu. Eller så kan du träna hårt i gymmet innan du belönar dig själv med ett uppfriskande dopp i havet.

För dig som älskar sport och aktiviteter finns flera tennisbanor i närheten där du kan njuta av soliga matcher. För strandälskare finns flera gyllene stränder inom räckhåll, och följer du den förtrollande kustremsan på 2 km kommer du enkelt in till centrala Makarska.. Hotellet är mestadels utformat för en vuxen publik utan barn, men under sommarmånaderna välkomnas även familjer med barn, vilket skapar en varierad och trivsam atmosfär.

Rumstyper

Deluxe dubbelrum för 2-3 personer med balkong mot omgivning

Deluxe dubbelrum för 2-3 personer med balkong och havsutsikt

Rum

Deluxe dubbelrum (32m2) med balkong mot omgivning har en härlig utsikt över omgivande natur. Detta rymliga rum är perfekt för 2-3 personer och är inrett med en modern och smakfull design. I rummet finner du alla bekvämligheter du behöver, inklusive fräscht badrum med dusch, arbetsyta, en hårtork för din bekvämlighet, en vattenkokare för att brygga ditt favoritte, och en minibar för att hålla dina drycker svala. Dubbelsängen (180x210) är omsorgsfullt utformade för din komfort och garanterar en god natts sömn. Här finns också en extrasäng/bäddfotölj (90x200) för 1 person.

Deluxe dubbelrum (32m2) med balkong och havsutsikt har en magnifik utsikt över det glittrande havet. Detta rymliga 33 kvadratmeter rummet är idealiskt för 2-3 personer och är smakfullt inrett med en modern och avkopplande atmosfär. Rummets höjdpunkt är balkongen som erbjuder en fantastisk panoramautsikt över det vidsträckta havet. I rummet finner du ett ljust och rymligt badrum med dusch samt en trevlig arbetsyta. Även en minibar och vattenkokare finns till ditt förfogande och den stora dubbelsängen (180x210) bjuder in till en god natts sömn. Här finns också en extrasäng/bäddfotölj (90x200) för 1 person.

Måltider

Stor och trevlig frukostbuffé ingår i priset

Bad

Klapperstensstrand samt hotellets utomhuspool (Djup max 125 cm & Bredd 10 m).

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider