Scandic Grensen

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Gardermoen (OSL): 56.1 km (48 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking

Hotellbeskrivning

Boutiquehotellet erbjuder ideala omgivningar för såväl affärsresenärer som för familjer och befinner sig en kort promenad från turistcentrumetOslos. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sju-våningshus med sammanlagt 96 rökfria rum och en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Gäster som vill informera sig om utflyktsmål gör detta vid resedisken. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendet har även en rad affärer. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Som del av hotellets utbud och rummen faciliteter finns även en TV-apparat och wifi (gratis). Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka nio rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik och spa.

Det finns ett café. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider